Over mij/contact


Contact:

06 496 16 930

taalvoortwee@gmail.com

 

Ik ben Inge Olivier-Zijlstra.

Ik ben getrouwd en moeder van een zoon van 20 en een dochter van 18.

Van 1996 tot 2013 heb ik gewerkt als leerkracht in het basisonderwijs. Ik werkte vooral in de bovenbouwgroepen.

In 2012 ben ik daarnaast begonnen als vrijwillig taalcoach (NT2). Ik heb in die tijd veel ervaring opgedaan met verschillende taalmethodes en de voorbereiding op het inburgeringsexamen en het Staatsexamen.

In april 2013 ben ik ZZP-er geworden. Ik heb mijn bedrijf ‘Taal voor twee’ ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds die tijd geef ik taallessen ter voorbereiding op de verschillende examens.

Ik ben gecertificeerd NT2 docent. In juni 2015 heb ik de Post-bachelor opleiding docent Nederlands als 2e taal positief afgerond.

Bij lessen ter voorbereiding op het inburgeringsexamen of staatsexamen werk ik vaak in onderaannemerschap. Dit houdt in dat een opdrachtgever die het keurmerk ‘Blik op werk’ heeft, een lesovereenkomst met u sluit. Ik word dan ingehuurd om de lessen te geven. Het voordeel (van het keurmerk) is dat u in aanmerking komt voor een lening bij DUO.
Maar ook lessen zonder tussenkomst van een opdrachtgever zijn mogelijk. U komt dan niet in aanmerking voor een lening bij DUO.

Daarnaast heb ik inmiddels een brede ervaring op het gebied van lessen ‘Taal op de werkvloer’ en lessen ‘Ouderbetrokkenheid’ voor ouders van basisschoolkinderen.